Bullard T3 savusukeltajan ja pelastajan lämpökamera

korkea teknologia kohtaa ”Bullard Though”-luotettavuuden
 

    • bullard t3 lämpökamerat edited 1
  • Previous
  • Next

Bullard maailman suurin palo- ja pelastuskäyttöön tarkoitettujen lämpökameroiden valmistaja, jonka kamerat ovat erittäin laajalti käytössä kaikkialla maailmassa myös Suomessa.

Bullard kameroiden suosio perustuu tunnetuun tinkimättömään Bullard – laatuun.

Bullard lämpökamera tekniikassa on kiinnitetty huomiota luotettavaan ja nopeaa palopesäkkeiden ja uhrien paikantamiseen; näytön helppoon luettavuuteen ja oikeaan informaatioo sisältöön vaikeissa olosuhteissa.

Kaikki Bullard mallit ovat erittäin raskaaseen käyttöön ja äärimmäisen lämpötilan vaihteluihin soveltuva, iskun ja kosteuden kestäviä.

Uusi Bullard T3 Max Plus on kompakti korkearesoluutio-lämpökamera vaativaan käyttöön, joka on 320 x 240 anturin ja  laajan kuva-alueen ansiosta nopea ja varma, sekä tarkka työväline sekä sammutus- että pelastustehtäviin sekä vaarallisten aineiden käsittelyä tukevaan työhön.

        

Bullard T3 Max

Bullard T3Max on erittäin pienikokoinen ja kevyt savusukeltajan ja pelastajan lämpökamera, jonka toiminta perustuu uusimpaan huippuluokan ilmaisin tekniikkaan,Bullard T3Max on varustettu uusitulla kehittyneellä RHI-pintalämpötilan osoittimella.

Älykäs värinäyttö

TFT aktiivi-matriisi näyttö on taustavalaistu ja sen katselukulma on 60×35 astetta. Näyttö on kolmivärinäyttö, jossa yli +259 C kohteet näkyvät keltaisina ja oranssin sävyinä, yli +600 C näkyvät tumman punaisina.

Blue Spot – paikannus

Uuden T3Max mallin kuvan säätö on täysin automaattinen, mutta se on lisäksi varustettu ainutlaatuisella ohjelmistoavusteisella Blue Spot-paikannuksella, jonka avulla erottelukykyä voidaan kasvattaa ja ympäristöä tai hiukan lämpimimpien kohteiden paikantaminen helpottuu ratkaisevasti. Normaalisti kameran tarkennus on automaattista, Blue Spot säätimen painallus siirtää kameran tilaan, jossa automatiikka toimii edelleen normaalisti, mutta muuta ympäristöä kuumemmat kohteet erottuvat sinisinä ja näyttö voidaan sovittaa manuaalisesti olosuhteisiin.

Blue Spot toiminto helpottaa löytämään muuta ympäristöä vain hiukan kuumemmat kohteet ja auttaa paikantamaan rakenteissa piilevät palopesäkkeet, kuumentuneet sähkölaitteet tai huoneiston muita kuumemman oven tai ikkunan.
 

Bullard – äärimmäisiin olosuhteisiin

T3Max soveltuu käyttöön myös erittäin kylmissä olosuhteissa ja hyvin suurissa kuumuuksissa. Käyttölämpötila -40 – +600 C (1000 C hetkellinen). Bullard HTN-thermoplastisella iskunkestävällä palamattomalla ja vesitiiviillä IP67 koteloinnilla on ikuinen takuu. Paino 0,9 kg, mitat 120 x 180 x 140 mm.

    • bullard t3 lämpökuvia