• Bullard T4X esite

   Bullard X tekniset tiedotT

   bullard t4 lämpökamera

  • bullard t4 ja varusteet
 • Previous
 • Next

Bullard T4 lämpökamera

 

Savusukelluslämpökameroiden neljäs sukupolvi 

Bullard T4X on maailman johtavan savusukelluslämpökameroiden valmistajan lippulaiva malli, jossa ainutlaatuiset ominaisuudet ja suorituskyky yhdistyvät ”Bullard Tough” – maineen mukaiseen toimintavarmuuteen ja käytön helppouteen.

Bullard T4X on varustettu ominaisuuksilla, joita et muista kameroista löydä. Sen näyttö on erottelukykyinen, suuri, kirkas ja kuva-ala on laaja. Korkean resoluution mahdollistavan 320×260 X-Factor matriisi-ilmaisimen ansiosta kuvan erottelukyky on omaa luokkaansa.  Bullard T4 malli on varustettu 2x tai 4x elektronisella zoomauksella.

Bullard T4X vakiovarusteena on T3X mallista tuttu Blue Spot-suljinaukon elektroninen säätö, joka nopeuttaa piilevien palopesäkkeiden, kuumentuneiden kohteiden tai vain hieman ympäristöään kuumempien kohteiden paikantamista. Erittäin kehittynyt Super Red Hot värijärjestelmä on markkinoiden selkein. Värit ja niiden merkitys ei muutu kun toiminta-alue tai kohteen etäisyys muuttuvat.

Bullard lisävaruste valikoima on alan täydellisin, T4 voidaan varustaa tallenus- ja lähetin-/ vastaanottojärjestelmillä liikkuvaan tai ajoneuvoasema vastaanottoa varten.

 

  • bullard t4 ja varusteet