Rosenbauer Drill-X sammutuspora

DRILL-X yhdistää porauksen, tunkeutumisen ja sammutuksen vaiheet samassa järjestelmässä. Se on suunniteltu sammuttamaan vaikeasti tavoitettavissa olevat tulipalot riskittä tehokkaasti. Drill-X toimii suoraan sammutusletkun veden energialla. Poraustekniikka mahdollistaa tunkeutumisen monenlaisiin materiaaleihin. Drill-X toimii myös vaahdon ja CAFS kanssa.

Parempi turvallisuus▪Savusukellusta ei tarvita ensimmäisessä vaiheessa ja siksi on sammuttajille pienempi riski.▪merkittävästi pienempi altistuminen nokihiukkasille.▪sammutusprosessi estää hapen pääsyn palotilaan janäin parantaa sammutustehoa.

Taktinen etu ▪ Nopea ja turvallinen pääsy kohteeseen on mahdollista vaihtoehtoisten hyökkäysreittien, kuten kattojen, seinien tai laipion kautta.▪ Voidaan välttää savusukellus ja riskialttiit reitit kohteeseen.

Vaikuttava tehokkuus▪ Suuri jäähdytysteho. Max. 800 l/min.▪ vähemmän sammutusveden tarvetta ja nopea tehtävän onnistuminen lyhyemmässä ajassa.▪ Nopea sammutus vähentää palo- ja vesivahinkoja.

Ainutlaatuinen teknologinen etu▪ Helppo ja huoltovapaa sammutusjärjestelmä.▪ Drill-X voidaan käyttää kaikissa paloautoissa, joissa on palopumppu. Käyttöyksikkö liitetään suoraan pumppuun ja saa energian virtaavasta vedestä.▪ Sammutusaine, virtausnopeus ja suihkukulma ovat säädettävissä sammutus poran kahvasta suoraan kohteeseen

Rosenbauer Drill-X esite FIN