Bio EX Filmopol

Huippulaadukas AFFF-AR alkoholinkestävä kalvovaahtoneste palokunnille ja teollisuuteen

    • filmopol

 

Bio EX Filmopol AFFF-AR on hiilivety- ja liuotinpaloihin ja suojavaahdotukseen soveltuva erittäin korkealaatuinen  alkoholinkestävä kalvovaahtoneste, jota voidaan käyttää perinteisen vaahdotuslaitteiston lisäksi myös sprinklerisuuttimissa. Neste muodostaa palavan nesteen pinnalla etenevän vettähylkivän itsensä korjaavan kalvon, neste sisältää polysakkariineja jotka suojaavat vaahtonestettä alkoholien- tai muiden liuottimien vaikutustava vastaan.

Hyvän valuvuuden ansiosta sammutusaika on erittäin lyhyt ja Filmopol toimii myös alhaisilla annostelunopeuksilla. Uudelleensyttymisen esto ominaisuudet ovat sekä polaarisilla nesteillä että hiilivedyillä vaahtonesteiden korkeinta luokkaa.

Filmopol sitoo erinomaisesti haihtuvia kaasuja sisäänsä ja sitä voidaan käyttää myös happojen ja emästen suojavaahdotukseen.

Bio Ex FILMOPOL on suunniteltu erittäin alhaisia annostelunopeuksia varten ja se etenee hyvin palavan nesteen pinnalla. FILMOPOL puoliintumisaika suojavaahdotuksessa ja sammutuksessa on pitkä.

FILMOPOL nestettä voidaan käytää tavanomaisella vaahtokalustolla kaikissa vaahtoluokissa: kevyt-. keski-: ja raskasvaahtomenetelmillä.

Filmopol neste soveltuu sekä kiinteisiin järjestelmiin, sammuttimiin että palokuntien käyttöön.
Hyväksynnät:  EN-1568-1, EN 1568-2, EN 1568-3 IA ja 1568 -4 IA, Lastfire, GESIP ja Burea Veritas

 

Filmopol 6 AFFF-AR 6+6 % – 15° C
Filmopol 3+6 AFFF-AR 3+6 % – 15° C
Filmopol 3 AFFF-AR 3+3 % – 15° C
Filmopol 1,3 AFFF-AF 1+3 % – 15° C

Pakkauskoot: 25, 200 tai 1000 litraa. Takuuaika 10 vuotta. Säilytyslämpötila -30 – + 60 C.