Rosenbauer Austria sammutusjalkine.

Nahkasaappaassa uutena myös nilkkasuojaus.

    • austria image 1
  • Previous
  • Next

Rosenbauer Austria on saapastyyppinen sammutusjalkine. Saappaan nilkkaosan joustokohta sekä tukevat lenkit saappaanvarsissa helpottaa pukemista ja  tekee saappaan käytöstä nopeaa ja miellyttävää.  
 
Jalkine on Sympatex® kalvolla varustettu vedenpitävä ja hengittävä nahkasammutusjalkine. Jalkaosan pehmusteet antaa miellyttävän käyttömukavuuden myös pitkiin operaatioihin. Teräksinen kärki ja pohja antaa hyvän suojan nauloja ja muita teräviä esineitä vastaan. Austria-sammutusjalkineessa on myös nilkkasuojat ja heijastimet. 
 
Sammutusjalkineen on suojattava lämmöltä, kylmyydeltä, viilloilta, pistoilta ja putoavilta esineiltä sekä oltava vedenpitävä. Jalkineen tulee pitää kovilla ja luistavilla pinnoilla. Sen pohja suojaa pistoilta ja on öljynkestävä mutta joustava. Jalkine pitää olla nopeasti puettava, kevyt, hiostamaton ja  mukava jalassa. Austria-sammutusjalkine täyttää nämä vaatimukset, ja on paras vaihtoehto silloin, kun halutaan mahdollisimman korkeavartinen ja saapastyyppinen sammutusjalkine. 
 
 
Hyväksyntä:  EN: 15090:2012 F2A HI3 CI  AN SRC 
 
 
Vakiokoot: 37-49  (36, 50-52)
Leveä lesti: 12”   (10”)  
Paino: 2,4 kg   (koko 42)
Korkeus: 300 mm  (koko 42)