Rosenbauer Heros Extreme palokypärä

Käyttömukavuutta ja turvallisuutta äärimmäisiin olosuhteisiin.

    • rosenbauer heros extreme palokypärä

  • Rosenbauer Heros Extreme varaosaluettelo ja hinnasto
  • Download file

Rosenbauer Heros Extreme palokypärä äärimmäisiin olosuhteisiin.

Rosenbauer Heros Extreme on  EN443:2008 E2E3 B/3b CE 0158hyväksytty savusukellus, sammutus- ja pelastustehtäviin suunniteltu eritäin vaativiin olosuhteisiin suunniteltu palokypärä. Kypärän kasvosuoja täyttää EN166 normin vaatimukset ja se on EN136:1998 DIN 58610:2006 hyväksytty useimpien yleisten kasvo-osien kanssa sekä pikakiinnityksillä että perinteisiä remmimaskeja käytettäessä.

Heros Extreme kuoren rakenne

Heros Extreme kuori on sekä kuumuuden siedoltaan, että lujuudeltaan ainutlaatuisen kestävää pitkäkuituista lujitemuovikomposiittia. Uuden materiaalin ansiosta Heros Extreme kestää käytännön tilanteet ja vaikeimmatkin konttisimulaattoriharjoitukset ilman termoplastisilla kypärillä yleisiä muodonmuutoksia. Heros Extreme myös eristää lämpöä tavanomaisista materiaaleista valmistettuja kypäriä paremmin ja on käyttöiältään rajoittamaton.

Rosenbauer Heros Extreme  rakenteen ja muotoilun ansiosta yksi kuorikoko kattaa koot 52-65, ratkaisu helpottaa hankintoja ja yksinkertaistaa kalustohuoltoa.
 

Käyttömukavuus                                                                                  
Heros Extreme palokypärän kuori on kallon muotoja seuraava. Yksilölliset säädöt ovat monipuolisemmin ja helpommin tehtävissä kuin koskaan aikaisemmin, jokainen käyttäjä saa kypärän säädettyä itselleen sopivaksi. Kypärän pannan korkeus ja asento ovat täysin säädettävissä ja sen sisäverkon muotoa ja kireyttä voidaan säätää. Monipuolisten säätöjen ansiosta jokainen voi säätää kasvo-osan istuvuuden itselleen sopivaksi. Vanhasta Heros-mallista tuttu yhden ruuvin ulkopuolinen kiristys on Extreme-mallissa portaaton ja joustava. Yksikuorikoko sopii kaikille käyttäjille, Heros Extreme kypärässä säätöjä ei tarvitse tehdä uudestaan sen mukaan käyttääkö tehtävän aikana alushuppua vai ei.

Kestävä ja konepestävä Nomex/Kevlar verhoilu tai keinonahkaverhoilu.

Sisäosien pehmusteet ovat palamattomalla ja hiostamattomalla Nomex-kankaalla päällystettyjä tai tilauksesta keinonahka verhoilu.. Sisäosan verhoilu voidaan irrottaa ja pestä. Sisäosien verhoilu kestää lukuisia toistuvia pesuja ja puhdistuksia ja on tarvittaessa helposti vaihdettavissa ilman muiden osien vaihtamista. Kolmesta pisteestä kiinnitetty Nomex-pehmustettu leukahihna tarjoaa lisäsuojaa ja käyttämukavuutta.

Yksinkertainen ja helppo huoltaa

Heros Extreme kypärän sisäosat on kiinnitetty normaaleilla M-kierteisillä kuusiokolo- tai torx-ruuveilla kypärän runkoon valettuihin metallisiin vastakierteisiin. Rakenteen ansiosta kypärä kestää normaaleja kypäriä paremmin sisäosien irrottamista ja säätöjen muutoksia.
Kaikki Rosenbauer Heros Extreme varaosat ovat selvästi ja kestävästi numeroituja ja varustettu valmistusajankohdan ja erän ilmaisevalla merkinnällä. Heros Extreme kypärän huoltohistoria on jäljitettävissä tarkastamalla osien numerointi ja valmistusajankohdat ilman huoltopäiväkirjaakin. Kaikki kypärän osat ovat tunnistettavissa ja vaihdettavissa helposti ja turvallisesti.

    • heros xtreme

Uusi kaksoisvisiiri

Heros Extreme voidaan varustaa kaksoisvisiirillä. Iskunkestävät visiirit on käsitelty likaa hylkiviksi. Kasvosuoja on muotoiltu myös silmälasien käyttäjille sopivaksi. Lisävarusteena saatava silmäsuoja parantaa ja antaa lisäsuojaa laikkaleikkureiden ja moottorisahan lastuja vastaan. Kasvosuojan saa myös kullattuna. Molemmat visiirit kääntyvät kypärän kuoren suojaan ja ne saa käännettyä helposti esille yhden käden otteella.

Kaikille sopiva pikakiinnitys

Heros Extreme palokypärän kanssa voidaan käyttää joko Rosenbauerin omaa sisäpuolista paineilmalaitteiden kasvo-osan pikakiinnitystä tai  muiden kypärä- tai paineilmalaitteiden valmistajien ulkopuolisia kiinnityskiskoja.

Uusi innovatiivinen valaisin

Uuden tyyppinen T4-luokan Atex hyväksytty  LED-valaisin kiinnitetään kuoren vahvikkeeseen pikakiinnityksen avulla. Uusinta valaisin teknologiaa edustavan kirkkaan LED-valaisimen käyttöaika on erittäin pitkä. Oman Rosenbauer Extreme valaisimen lisäksi kypärä voidaan varustaa UKE, Peli tai Streamlight merkkisillä LED tai halogeeni valaisimilla.

Laaja värivalikoima

Rosenbauer Heros Extreme on saatavissa vakiona seuraavissa väreissä:
Päiväloistepunainen,
Tummanpunainen,
Keltainen
Sininen
Valkoinen
Helmenharmaa
Musta
Päiväloiste kermanväri

 

Tehdasvalmiit teippaukset: punainen, fluorisoiva hopeanharmaa, keltainen ja sininen.

 

    • rosenbauer heros extreme kaikille käyttäjille