Rosenbauer Poly Portex SL10

Ammattilaisen sammutin kaikkiin palotyyppeihin
 

    • poly portex banneri edited 1

Rosenbauer Poly Portex SL10 on huipputehokas palokuntien ja teollisuuden sekä turvallisuusalan yritysten käyttöön suunniteltu kompakti ja helposti liikuteltava 10 litran CAFS-sammutin, joka soveltuu sekä A- että B-luokan paloihin. 

Poly Portex suihkun kantomatka on erittäin pitkä ja CAFS-sammute tunketuu hyvin palavaan aineeseen ja muodostaa sen pinnalle kuumuutta kestävän pysyvän eristävän ja jäähdyttävän vaahdotteen. CAFS-vaahto sammuttaa tavanomaisia vesi- ja kalvovaahto sekä jauhesammuttimia paremmin ja sen uudelleen syttymisen esto-ominaisuus on kaikista sammutusmenetelmistä paras.

Sammutusteho on vähintään 2-3 kertainen verrattuna jauhesammuttimeen ja CAFS vaahdotteen aiheuttamat oheisvahingot ovat jauheeseen verrattuna minimaaliset ja suuremmasta tehosta huolimatta huomattavasti pienemmät kuin kalvovaahto- tai vesisammuttimen. CAFS-sammutus on erittäin tehokas keino ajoneuvo- ja laitepaloissa, sekä kumin-, muovien ja komposiittimateriaalien sammuttamiseen. 
 

Laite on vain hieman tavanomaista 12 kg sammutinta suurempi ja helposti kuljetettavissa jopa henkilöautossa.  Poly Portex voidaan toimittaa varustettuna selkätelineellä ja pyörillä. 

Poly Portex on varustettu erillsillä vesi- ja vaahtonestesäiiöillä ja palokuntakäytössä se on uudelleen täytettävissä jopa kenttäolosuhteissa. Kaikki käyttäjät voivat täyttää CAFS-sammuttimen itse ilman tarvetta toimittaa laitetta sammutinhuoltoon.  Koska laite ei ole pre-mix pohjainen vaan erillisellä vaahtosäiliöllä ja sekoittimella varustettu siinä voidaan käyttää kaiken tyyppisiä vaahtonesteitä.

Säiliön on kevyt, erittäin kestävä ja täysin syöpymätön kevytmetalli-polyamidi komposiittirakenne. Kaikki vaahtonesteen kanssa tekemisiin joutuvat osat ovat Teflonia tai punametallia.

Vesisäiliön tilavuus: 9,5 L
Vaahtoneste: A/B., AFFF tai AFFF-AR neste
Tuotto: 10 l / 7 bar
Kantomatka: 8 – 12 m.
Paineilma: 1 L / 200 bar

Mitat:   37 x 25 x 57 cm
Paino: 21 kg (toimintavalmiina)

    • poly portex cafs sammutin