Rosenbauer Twister-Cross sammutusjalkine. Hyväksytty palo- ja pelastustehtäviin

    • Twister- cross image tikkaat

Rosenbauer Twister-Cross sammutusjalkine on lyhyemmällä varrella varustettu mukava ja ergonominen palomiehen suojajalkine, joka on suunniteltu sekä palo,- että pelastustehtäviin.  Sammutusjalkineena Twister-Cross täyttää parhaan luokan ja sopii kaikkiin sammutustehtäviin. Lisäksi tämä jalkine täyttää vaatimukset pelastustehtäviin 
 
Sammutusjalkineen on suojattava lämmöltä, kylmyydeltä, viilloilta, pistoilta ja putoavilta esineiltä sekä oltava vedenpitävä. Jalkineen tulisi olla pitävä kovilla ja luistavilla pinnoilla. Sen pohjan tulisi olla pistojen sekä öljynkestävä mutta joustava. Jalkine pitäisi olla nopeasti puettavissa, kevyt, hiostamaton ja  mukava jalassa. Vaatimuksia on paljon ja Twister-Cross on valinta, kun halutaan laajempi käyttötarkoitus ja kevyempi jalkine. 
 
Rosenbauer Twister-Cross on moderni komposiittirakenteinen Sympatex – kalvolla suojattu , palo– ja pelastusmiehen sammutusjalkine, joka on varustettu nopealla ja helppokäyttöisellä Boa® kiritysmekanismilla. Twister-Cross on helposti puettavissa ja yksilöllisesti säädettävissä jopa käytön aikana. Kengän vuori ja kaksi joustoaluetta tekee käytöstä miellyttävää niin ryömiessä, polvillaan kuin autoa ajaessa. Jalkineessa on heijastavia osia. 
 
Hyväksyntä EN 15090:2012  F2A HI3 CI AN SRC EN 20345:2012 
 
Vakiokoot: 37-49  (36, 50-52)
Leveä lesti: 12”   (10”)  
Paino: 2,2 kg   (koko 42)
Korkeus: 190 mm  (koko 42)