Rosenbauer Twister sammutusjalkine

Uudentyyppinen mukava kestävä pitkävartinen jalkine palomiehille.

    • twister imagekuva
  • Previous
  • Next

Rosenbauer Twister sammutusjalkine on erittäin hyvin suojaava mukava ja ergonominen palomiehen suojajalkine, jonka säätöominaisuudet ja suojaavuus ovat samaa korkeaa luokkaa kuin tavanomaisten nauhakenkien, mutta paino on alhaisempi ja käytettävyys uuden BOA® pikasäätömekanismin ansiosta ratkaisevasti parempi. 
 
Sammutusjalkineen on suojattava lämmöltä, kylmyydeltä, viilloilta, pistoilta ja putoavilta esineiltä, sekä oltava vedenpitävä. Jalkineen tulee olla pitävä kovilla ja luistavilla pinnoilla. Pohjan tulee olla pistojen sekä öljynkestävä mutta joustava. Jalkine pitää olla nopeasti puettavissa, kevyt, hiostamaton ja  mukava jalassa. Vaatimuksia on paljon ja ne ovat osittain ristiriitaisia. Twister on suunniteltu täyttämään nämä vaatimukset ilman kompromisseja. 
 
Rosenbauer Twister on moderni komposiittirakenteinen Sympatex – kalvolla suojattu , palomiehen jalkine, joka on varustettu nopealla ja helppokäyttöisellä Boa® kiritysmekanismilla. Twister on helposti puettavissa ja yksilöllisesti säädettävissä jopa käytön aikana. Kengän vuori ja neljä joustoaluetta tekee käytöstä miellyttävää niin ryömiessä, polvillaan kuin autoa ajaessa. Jalkineessa on heijastavia osia. 
 
 
Hyväksyntä:   EN 15090:2012  F2A HI3 CI AN SRC 
 
 
Vakiokoot: 37-49  (36,50-52)
Leveä lesti: 12”   (10”)  
Paino: 2,64 kg   (koko 42)
Korkeus: 260 mm  (koko 42) 
 
Moottorisahasuojaus on mahdollista tilata  Twister-sammutusjalkineeseen.  Hyväksyntä: EN 381-5 luokka 2