RESQTEC-tuotteiden edustus siirtyy Oy Veljekset Kulmalalle

heinä 01, '20

Oy Veljekset Kulmala Ab ja hollantilainen Resqtec Zumro Group ovat sopineet Resqtec -konsernin valmistamien RESQTEC, PROFIX ja CRIBBLOCK–tuotemerkkien jälleenmyynnin, markkinoinnin ja koulutusyhteistyön aloittamisesta Suomessa 1.7.2020 alkaen .

RESQTEC-tuotteet ovat vakiinnuttaneet asemansa kotimaisilla markkinoilla merkittävänä osana palo-ja pelastustoimen sekä teollisuuden organisaatioiden pelastuskalustossa. RESQTEC tunnetaan laajasta mallistosta, jonka toisiinsa integroitavat NT-HYBRID nostotyynyt, PROFIX-tuentatangot ja CRIBBLOCK-tukipalat palvelet pelastajia luotettavasti riittävällä kapasiteetilla kaikissa tilanteissa. Monimuotoinen RESQTEC Octopus-kalustojärjestelmä antaa ratkaisumahdollisuuksia erilaisiin toimintamalleihin ja muuntautuu pelastustehtävissä aina käyttäjälleen tarkoituksenmukaisimpaan kokonaisuuteen.
Useat RESQTEC-tuotteet ovat ainutlaatuisia omassa käyttötarkoituksessaan, tällainen on esimerkiksi kansainvälisillä lentokentillä käytettävä RESQTEC R2S-nostotyynyjärjestelmä, jolla voidaan tehdä vaativia matkustajakoneiden nostoja.

RESQTEC-tuotteiden siirtyminen Oy Veljekset Kulmalan tuotevalikoimaan vahvistaa jo entuudestaan laadukasta Kulmalan tuotevalikoimaa, jatkossa kaikki pelastustoimen laadukkaat tuotemerkit kuten ROSENBAUER, TFT / Task Force Tips, Groupe Leader ja RESQTEC löytyvät yhdestä ja samasta osoitteesta.

Monipuolinen laadukkaan kaluston tarjonta ja kaikki sen tukitoiminnot, kuten huolto ja tuotekoulutus, ovat Oy Veljekset Kulmala Abn pitkän yrityshistorian aikana olleet tärkeä lähtökohta palvella asiakasta. RESQTEC-tuotteissa erityisesti koulutuksen ja perehdyttämisen osuus korostuu, valmistajan toiminnassa lähtökohtana on aina ollut, että asiakkaalle tarjotaan toimituksiin aina avaimet käteen- kokonaispalvelua, tuotekoulutuksella varmistetaan oikeat ja turvalliset toimintamallit, joilla kalusto palvelee aina mahdollisimman luotettavasti.

Oy Veljekset Kulmala AB ja RESQTEC-yhteistyö tarjoaa yhteistyökumppaneilleen jatkossa monipuolisen tuotevalikoiman ja mahdollisuudet kehittyä edelleen palo-ja pelastustoimen ammattilaisena.

Lisätiedot :
OY Veljekset Kulmala AB
Linjatie 4 01260 VANTAA
www.veljeksetkulmala.fi

RESQTEC ZUMRO GROUP:
https://rescue.resqtec.com/