Yritys

Oy Veljekset Kulmala Ab

Oy Veljekset Kulmala Ab on Suomen vanhin palo- pelastusalan yritys. Kulmala perustettiin valmistamaan ja maahantuomaan teknisesti kehittyneitä palo- ja pelastusalan tuotteita ja tätä tehtävää toteutamme edelleen.

Oy Veljekset Kulmala Ab valmistaa pumppuja, venttiileitä, liittimiä, vedensiirto- ja pumppauskalusto varusteita ja työtasoja. Teemme huolto- ja muutostöitä sammutusajoneuvoihin ja kiinteisiin vaahto- ja pumppausjärjestelmiin.

Maahantuomme erittäin laajaa valikoimaa sammutus-, pelastustus-, vahingontorjunta- ja  vedensiirtokalustoa, lämpökameroita, käsivalaisimia sekä henkilökohtaisia suojavarusteita. Kulmala valmistaa ja maahantuo tikkaita  ja telineitä  Olemme maailman johtavan paloautojen valmistajan Rosenbauerin edustaja Suomessa.

Edustamme useita tunnettuja ja korkealuokkaisia ulkomaisia valmistajia, joiden kanssa tiivis yhteistyö on jatkunut vuosikymmeniä. Suuri osa päämiehistämme on alan johtavia ja kaikki innovatiivisia laatujohtajia omilla aloillaan.

Vuosikymmenien toimintansa aikana Kulmala on ollut esimerkki vastuullisesta ja laadukkaasta palvelusta omalla erittäin vaativalla toimialallaan.

Tilaa uutiskirje!


Yhteystiedot

Oy Veljekset Kulmala Ab

Linjatie

4 01260 VANTAA

puh. +358 9 8751 800

sales@veljeksetkulmala.fi

Tilaa uutiskirje!