Bullard Eclipse LD lämpökamera
pieni suuri uutuus

Pelastajan ja savusukeltajan lämpökamera, jossa suuret omaisuudet on pakattu pieneen pakettiin.

    • bullard eclipse ld lämpökamera edited 1

Bullard Eclipse LD lämpökamera –  kevyt kompakti rakenne ja huippuluokan suorituskyky.
Eclipse LD on on ensimmäinen pelastajan lämpökamera jossa yhdistyvät kompaktit  ulkomitat ja alhainen paino täysikasvuisten ammattityökalujen ominaisuuksiin, kuvanlaatuun ja toimintavarmuuteen

320 x 240 resoluutio,  3,5″ Super Red Hot värinäyttö, Paino 910 Grammaa.
Bullard Eclipse LD on maailman kevein ja pienikokoisin kamera, johon on saatavissa 320×240 resoluutiolla varustettu lämpöanturi ja täysikokoinen valovoimainen värinäyttö. Rakenne on pienuudestaa huolimatta ”Bullard Though” – kuumuuden-, tärinän- ja  iskunkestävä, pölytiivis sekä täysin vedenpitävä. Kotelointi täyttää IP67 vaatimukset.

Eclipse modulaarinen järjestelmä.Normaali 160×120 resoluution on päivitettävissä toimituksen jälkeen 320×240 korkearesoluutioksi.

Huippumallien lisävarusteet saatavissa kompakti-luokan lämpökameraan

Eclipse voidaan varustaa Bullardin ainutlaatuisella Blue Spot-säädöllä joka helpottaa ympäristöä hieman kuumempien kohteiden paikantamista.

Super Red Hot kolmivärinen värinäyttö Musta-harmaa-valkoinen keltainen-oranssi-punainen.

Lämpötila näyttö sekä pylväs- että numeronäyttönä.

Tilaajankohtainen räätälöitävä käynnistyskuva.

Sisäänrakennettu Scene Catcher talennusjärjestelmä

Eclipse LD voidaan varustaa sisäänrakennetulla tallennusjärjestelmällä, jonka kapasiteetti on viisi tuntia korkearesoluutio-videokuvaa. Täysin sisäänrakennetun tallennusjärjestelmän käyttö ei vaadi ulkopuolisia lisävarusteita  eikä alenna kamera suojausluokkaa. Tallennettu kuva  on katseltavissa ja puretaan tavallisella PC-tietokoneella.

 

    • bullard eclipse ld kompakti lämpökamera