• bullard eclipse tic
  • Previous
  • Next

Bullard Eclipse

Ultrakompakti  kevyt savusukeltajan lämpökamera

Uusi Bullad Eclipse on maailman kevyin ja pienikokoisin vaativaan savusukellus ja pelastuskäyttöön soveltuva lämpökamera. Huolimatta alhaisesta painosta ja pienistä ulkomitoista Eclipse on täysiverinen ” Bullard Tough” – iskun- ja täyden upotuksen veteen sietävä ”palomiehen-kestävä” ammattimiehen työkalu.


Bullard Eclipse lämpökameran paino käyttökunnossa on vain 680 gr ja mitat sammutusasun taskuun sopivat 85 x 163 x 100 mm. Käsittely vaatii kaikissa tilanteissa vain yhden käden ja kameran voi sen alhaisen painon ansiota jättää riippumaan vakiovarustukseen kuuluvan automaattisesti kelautuvan kannatinvaijerin varaan sammutusasun rukkaskoukuun, silloin kun molemmat kädet on varattu muuhun työskentelyyn.

Lämpökuvan laatu on kameran pienestä koosta aitoa Bullard-tasoa ja kuva on värillinen. 
Laaja näkökenttä nopeuttaa työskentelyä ja kuva on luettavissa myös sivusta.

Yhtä jaksoinen toiminta-aika on kolme tuntia. Kameran Power House-latauslaite on varustettu latauspaikalla myös vara-akulle ja palvelee myös EN-normin täyttävänä ajoneuvotelineenä. 

Bullard Eclipse tarjoaa käyttäjilleen ainutlaatuisen Control Panel -ohjelmiston, jonka avulla kameran voi räätälöidä näköisekseen ja ohjelmistopäivitysten julkaisujen yhteydessä tehdä päivityksen itse ilman tarvetta lähettää kameraa huoltoon.

 

    • 8261 eclipse sales sheet 0209 lores copy