Rosenbauer Digidos ja Digimatic A/B 0-6 % sekoitinjärjestelmät

On aika siirtää ”välisekoittimet” museoon.

    • rosenbauer digidos vaahdonsekoitin

  • Rosenbauer Digimatic ja Digidos A/B pumppusekoittimet
  • Download file

Rosenbauer Digidos on erityisesti kunnallisiin pelastusautoihin tarkoitettu vaahdonsekoitin, joka soveltuu kaiken tyyppisille A- tai B-luokan nesteille. Digidos sekoitin on kehitetty helpottamaan samanaikaista vaahto- ja vesisammutusta vaativien kohteiden sammutusta ja nopeuttamaan vaahtolaitteiden käyttöönottoa ja vähentämään käytön jälkeistä huoltoa.

Digidos sekoitin on elektronisesti ohjattu 24 VDC sähkökäyttöinen pumppusekoitin, joka voidaan yhdistää yhteen tai useampaan pumpun painelähdöistä. Digidos sekoitinta käytettäessä pumpulla voidaan samanaikaisesti tuottaa vaahtonestesekoitusta ja pelkkää vettä. Sekoitussuhde voidaan säätää portaattomasti välillä 0,1 -6 %.

Erittäin tarkan sekoitusuhteen ansiosta Digidos järjestelmässä voidaa käyttää AFFF-nesteitä, joiden suositeltu sekoitussuhde on vain 0,5-1 % ja ajoneuvon kuljettama vaahtonestemäärä voi olla erittäin alhainen ja toiminta-aika silti pitkä.

Vaahto napinpainalluksen päässä  : Digidos ja Digimatic järjestelmien käyttöö tehty äärimmäisen yksinkertaiseksi – vain yksi napin painallus yhtä toimintoa kohden.
 

Ei huuhtelua: Vaahtoneste sekoittuu vasta juuri ennen paineliitintä. Vesi- ja vaahtojärjestelmä ovat täysin erillisiä ja vaahtokäytönkin aikana vesipumpussa ja muissa kuin vaahtolähdössä on pelkää vettä.

Tekniset tiedot:

Toiminta-alue: 50-2400 lpm
Painealue: 2-18 bar
Vaahtotuotto: 0,5-22 lpm
Sekoitussuhde: portaattomasti säädettävissä välillä 0,1-6 %