• rt mallisarja
  • Previous
  • Next

RT-III VEITSI-, TUULILASISAHA JA TURVAVYÖLEIKKURI    
Huippulaatuisella lasisahalla varustettu pelastustyökalu, joka on varustettu uhrille vaarattomalla turvavyöleikkurilla ja sahalaitaisella terällä kaapeleiden, letkujen ja köysien katkaisua varten. Sekä sahan, että leikkurin terät ovat vaihdettavissa. Työkalun kärki on RT-II mallissa viistottu ja soveltuu vääntämiseen, Itsevalaisevan luistamattoman ja hyvin muotoillun kahvan päässä on piikki ikkunoiden rikkomista varten.

RT-III toimitetaan varustettuna vyöhön, molle-kiinnityksiin, paineilmalaitteisiin tai ajoneuvon kalustetiloihin kiinnitettävissä olevalla tukevalla tupella, jossa työkalu seuraa varmasti mukana.     
 
id: K9022023    
  


RT-IV SAVUSUKELTAJAN VEITSI 
Koukkukärkinen sahalaitaisella ruuvimeisselipäisellä terällä varustettu savusukeltajan veitsi soveltuu lukemattomiin tilanteisiin, joissa tarvitaan kättä pidempää ja terävämpää. RT-IV:llä voi kammeta auki kiinnijuuttuneita ikkunoita tai parvekkeen ovia, leikata auki verhoiluja tai repiä pinnoitteita. Sillä voi katkaista köysiä, kaapeleita tai paksuja vahvistettuja letkuja. Sen itsevalaisevan luistamattoman kahvan päässä on piikki ikkunoiden rikkomista

RT-IV toimitetaan varustettuna vyöhön, molle-kiinnityksiin, paineilmalaitteisiin tai ajoneuvon kalustetiloihin kiinnitettävissä olevalla tukevalla tupella, jossa työkalu seuraa varmasti mukana.

id: K9022024

AVIATOR I  PELASTUSVEITSI ILMAILUKÄYTTÖÖN
NATO-ilma-alusten miehistöjen käyttöön suunniteltu teräväkärkinen pelastusveitsi, joka on varustettu laminoitujen lasien avaamiseen soveltuva lasisaha, turvavyöleikkuri sekä sahalaitainen terä letkujen ja köysien katkaisua varten.

AVIATOR I  toimitetaan varustettuna vyöhön, molle-kiinnityksiin, paineilmalaitteisiin tai ajoneuvon kalustetiloihin kiinnitettävissä olevalla tukevalla tupella, jossa työkalu seuraa varmasti mukana.

id: K9023026