Emergency Plug sähköauton pistoke

Sähköautot ja hybridit lisääntyvät liikenteessä tällä hetkellä kovaa vauhtia. Onnettomuustilanteessa et voi kuulla onko sähköauto ”käynnissä”. Auto saattaa lähteä liikkeelle ilman varoitusta tai ääntä ja aiheuttaa lisä-onnettomuuden ja on suuri riski pelastajalle ja muille onnettomuuspaikalla oleville. Total Safety Emergency plug on tähän ratkaisu. Jokaisessa sinivilkku autossa tulisi olla työkalu, jolla sähköinen ajoneuvo saadaan neutraloitua ja varmistetaan, ettei lisää onnettomuuksia satu.

Onnettomuuspaikalle ensimmäisenä saapuva asentaa Emergency plug pistokkeen sähköauton latausliittimeen. Pistoke luo ajoneuvoon vaikutelman siitä, että auto on latauksessa. Kaikissa sähköautoissa ympäri maailmaa on ohjelmisto, joka estää ajamisen latausasennossa. Emergency Plugin kiinnityksen jälkeen sähköauto ei siis voi enää liikkua. Pistoke voidaan huoletta kiinnittää auton latauspistokkeeseen ja tarvittaessa myös irrottaa. Emergency Plug ei siis lukitu samalla tavalla kuin normaali auton latauspistoke.

Pistoke on varustettu kahdella erilaisella pistoketyypillä (tyypit 1 ja 2). Nämä pistokkeet sopiva kaikkiin markkinoilla oleviin sähkö ja hybridi autoihin. Sinulla on siis aina oikea pistoke mukanasi tässä yhdessä tuotteessa. Pistokkeen käyttö on helppoa ja se ei vaadi erityistä koulutusta. Pistoke on myös turvallinen käyttää, koska se ei ole tekemisissä korkeajänniteosien kanssa.

Emergency Plug ilmoittaa käyttäjälle laitteen toiminnasta LED-valon avulla. Vihreä valo kertoo, että kaikki on kunnossa. Pistokkeessa on itsetestausnappi, jolla käyttäjä voi testata toiminnan, mutta samalla napilla voidaan avata myös Teslan-latauspistokkeenkansi etänä.

Kayttoohje Total Safety Emergency Plug sammutuspistoke

Alla listaus pistokkeista mihin Total Safety Emergency Plug pistoke sopii: