THÖNI Favorit paloletku

Favorit (Esa-Favorit) on korkealaatuinen tiukimmatkin normit läpäisevä paloletku, jonka kumiointi on 100 % Dunlop EPDM-kumia ja toimikaskudoksinen loimi on vahvennettua paineen- ja hankauksenkestävää Polyesteriä. 100% EPDM kumioinnin ansiosta letku kestää hyvin kemikaaleja ja otsonia ja sen käyttöikä on pitkä. Favorit letku ei kovetu ikääntyessään, eivätkä sen pinnat vulkanoidu yhteen pitkänkään varastoinnin aikana. Favorit on kevyt ja joustava; mutta huippulaatuisen kudoksen ansiosta myös hyvin hankausta kestävää.
Värilliset Thöni-paloletkut. Thöni Favorit ja Favorit Extra laatuja voidaan toimittaa myös läpivärjätystä loimesta valmistettuina erikoisväreinä: oranssi, keltainen ja nato-vihreä.

Hyväksynnät: DIN 14811:2008; Önorm F 2106, MED Solas.

Letkujen merkinnät. Kaikki Favorit letkut ovat tunnistettavissa valmistajan, letkun laadun, valmistusajankohdan ja tuotantoerän mukaan.

Thöni-paloletkujen paineenkesto kaikille laaduille    

Normin mukainen paineen kesto 16 bar (4″ 12 bar)
Testipaine 25 bar (4″ 18 bar)
Murtopaine 60 bar  (4″ 35 bar)
Huom ! Murtopaine ylittää normin mukaisten alumiiniliittimien murtopaineen

Thöni-paloletkujen sallitut käyttölämpötilat

Jatkuva käyttö -32 –  +78 C astetta
Lyhytaikainen käyttö -42 – +120 C astetta

Thöni-paloletkujen vakiopituudet  varastossa:
20 – 25- 30 – 40 metriä, suositeltavin vakiopituus on 20 metriä, erikoispituudet tehdastoimituksina.

Värilliset Thöni-paloletkut. Thöni Favorit ja Favorit Extra laatuja voidaan toimittaa myös läpivärjätystä loimesta valmistettuina erikoisväreinä: oranssi, keltainen ja nato-vihreä. Varastosvärit: 42 mm oranssi 38 ja 52 mm keltainen.

Letkujen merkinnät. Kaikki Favorit letkut ovat tunnistettavissa valmistajan, letkun laadun, valmistusajankohdan ja tuotantoerän mukaan.

Sidotut letku: Favorit letkut ovat saatavissa hetivarastosa valmiiksi sidottuina. Holkki- tai lankasidonta. Varastolaadut sidottuna:

38 mm 20m 2″ liittimillä  /   42 mm 20 m 2″ liittimillä / 52 mm 20 m 2″ liittimillä / ja 75 mm 20 m 3″ liittiimillä.

Muut pituudet sidottuina: toimitusaika 1-2 pv tilauksesta.

.