Rosenbauer Fix Mix vaahdonsekoitin

Markkinoiden edullisin automaattisesti tuoton mukaan säätyvä vastapaineesta riippumaton pumppusekoitin

    • fix mix vaahdonsekoitin

Rosenbauer Fix Mix on erittäin pienikokoinen ja rakenteeltaan nerokkaan yksinkertainen automaattinen tuoton mukaan säätyvä vastapaineesta riippumaton edullinen ja helppokäyttöinen yhdenkäyttökytkimen vaahdonsekoitin, jonka rakenne on yhdistettu osaksi Rosenbauer N-sarjan pumppujen jakosiltaa ja pumpun pesää.

Fix Mix sekoitin kytkettynä pumppu tuottaa koko tuottoalueellaan vaahtosekoitusta. Valittavia sekoitussuhteita voi olla yksi, kaksi tai kolme. Sekoitusuhde voidaan valita välillä 1-6 %. Fix Mix voidaan varustaa käsikäyttöisin tai pneumaattisin toimilaittein ja yksinkertaisimmillaan sen kytkemiseen tarvitaan vain yhden manuaalisen käyttökytkimen hallintaa. Rosenbauerin kehittämän nerokkaan jakosiltaan ja pumpun pesään yhdistetyn rakenteen ansiosta Fix Mix sekoitin ei vähennä merkittävästi arvokasta kalustotilaa. Fix Mix sekoitin voidaan asentaa myös autoihin, joissa ei ole omaa vaahtosäiliötä.

Tuottoalue: 200-4000 lpm
Painealue:   4-40 bar
Sekoitussuhde: 1-6 %
Max vaahtonesteen virtaama: n. 200 lpm

Käyttökohteet: Kaikentyyppiset kunnalliset pumpullla varustetut sammutusautot, RIV-lentokenttäautot ja kevyet teollisuuspaloautot.

Fix Mix sekoitinta voidaan käyttää yhdessä Flash-CAFS järjestelmien kanssa. Korkeapainepuolella varustetut NH-sarjan pumput voidaan varustaa HP-Fix-Mix järjestelmällä, jonka avulla pumpu voi samanaikaisesti tuottaa korkeapainevaahtoa ja pumpata normaalipainepuolella pelkkää vettä.