ROSENBAUER Hydromatic pumppu- ja sekoitinjärjestelmä

    • hydromatic vaahdonsekoitin edited 1

Rosenbauer Hydromatic on uusinta pumppu-, sekoitin- ja virtausmittausteknologiaa hyödyntävä markkinoiden kehtittynein vaahdonsekoitinjärjestelmä.  Sekoittimen säätö on atuomaattinen ja erillisellä voimanlähteellä varustettu vaahtonestepumppu on hammasratastyyppinen. Hydromatic-laitteistoa voidaan käyttää myös sarjasyötössä tai suoraan palopostiin kytkettynä ja myös ilman että vesipumppu kytketty päälle.

Hydromatic -laitteiston sekoitussuhde on erittäin tarkka koko toiminta-alueella ja laitteiston kokoonpano ja tuottoarvot ovat asiakkaan tarpeiden mukaan suunniteltavissa. Tuottoalue riippuu valituista painelähdöistä ja on jopa 57-9500 lpm ja suurin vaahtonestevirtaama on jopa 700 lpm. Sekoitusprosentti: 0 -6 %

Hydromatic-moduleiden vesituotto tilaajan valinnan mukaan: 4000 – 10 000 lpm / 8 -14 bar.

Vaahtotuotto säätyy automaattisesti lähdön virtauksen mukaan koko pumpun toiminta-alueella.
 

Hydromatic-laitteiston käyttömukavuus ja joustavuus on ainutlaatuinen. Vaahtoneste sekoittuu veden virtaukseen vasta juurin ennen painelähtöä ja jokaisen painelähdön sekoitussuhde on säädettävissä portaattomasti välillä 0-6 %.  Sekä käyttöönotto että huuhtelu on nopeaa koska vesipumpussa virtaa aina pelkää vettä ja vaahtonestepuolen erilliset syöttöputkistot voidaan pitää aina täynnä vaahtonestettä.

Vaahtoneste lähtöjen määrä ja koko on valittavissa tilaajan erittelyn mukaan. Kaikkia vaahtonestelähtöjä voidaan käyttää rajoituksetta vesi- tai vaahtotuottoon ja tilaa voidaan vaihtaa milloin tahansa käytön aikana toimintaa kesketyttämättä.