Leader Batfan 3 Li+ NEO akkusavutuuletin

 

Leader Batfan 3 Li+ NEO on uuden sukupolven akkusavutuuletin, jonka iskunkestävä muovikuori on voimakkaan vesisuihkun kestävä IP 66.

Uutta on Lithium-akku, jonka ansiosta saavutetaan lisää tehoa, käyttöaikaa ja kevyempi paino. Akku on sijoitettu nopeasti vaihdetavaan kasettitelineeseen. Akkua vaihtamalla voidaan tuuletusta jatkaa ilman verkkovirtaa rajattomasti.

Batfan 3 Li+ NEO–tuulettimen ilmakeila on soikea ja jäljittelee oviaukon muotoa. Tästä johtuen tuuletuksen hyötysuhde on perinteistä tekniikkaa käyttäviä tuulettimia parempi (+20 %).

NEO tuuletinta voidaan käyttää 0,5—6 M etäisyydellä oviaukosta, mutta paras teho saavutetaan noin 4-5 m etäisyydellä. Etäisyys helpottaa myös palomiesten liikkumista
oviaukosta tuuletuksen aikana.

Tuuletin voidaan asentaa seitsemään tuuletusasentoon. Viemärien ja kaivojen tuuletusasennossa voidaan helposti tuulettaa suoraan alaspäin. Leader Batfan 2 Neo savutuulettimeen voi helposti kiinnittää poisto– ja/tai imuputken. Batfan 2 NEO soveltuu siis kaikkiin tuuletus tapoihin.

LI+ akkukäytön lisäksi voidaan laitetta käyttää verkkovirralla ja samalla ladataan akkua. Lisävarusteena myydään myös pikalaturi joka nopeuttaa latausaikaa yli puolella. (7,5 h => 3 h.)

Tuuletin, Li+ akku ja pikalaturi myydään erikseen.

Tekniset tiedot:

Tuotto: 29 270 m³/h *
AMCA: 18 600 m³/h
Mitat: 540 x 530 x 270 mm
Paino: 23,5 kg (ilman akkua 19,4 kg)

Käyttöaika 50 min 100 % teholla
Moottori: 600 w säädettävä nopeus
Virtalähde: Lithium+ akku

Sähköturvallisuus: EN 50178 mukaan
Melutaso: 76,8 dB 3m etäisyydellä
Suojausluokka : IP 66
Takuu: 2 vuotta. (akku 1 vuosi)

Leader Batfan 3 Lithium+ esite FIN