Leader ESV230 NEO

huipputehokas nopeussäädettavä sähkökäyttöinen savutuuletin

    • Leader MT236 NEO savutuuletin

Leader ESV 230 NEO on portaattomasti nopeusäädettävä sähkökäyttöinen savutuuletin. Patentoitu NEO- tekniikka parantaa ylipainetuuletuksen tehoa n.+20%.
Älykkään nopeussäädön ansiosta tuuletin ei voi ylikuormittaa generaattoria ja tuotto on aina säädettävissä tilanteen mukaan. Tuuletin käynnistyy aina, myös hyvin pienillä generaattoreilla.

Kehittyneen taajuusmuuttaja tekniikan avulla tehonkulutus on tuulettimen tuottoon nähden erittäin alhainen.

Malli ES 230 NEO on tuotoltaan ja rakenteeltaan sama kuin malli ESV mutta ilman nopeussäätöä

ESV 230 ja ES 230Tuotto: 48000 m3/h
AMCA 240 tuotto: 27 141  m3/h

Mitat: 550 x 560 x 490 mm
Paino: 41 kg

Moottori: 2,2 kW 230 V IP55
ESV 230 NEO tuuletin on suunniteltu käytännön tilanteita ja ongelmia silmälläpitäen. PPV-tuulettimien sijoittelusta on tehty tiedettä, jossa käytännön ongelmat on unohdettu. Käytännössä tuulettimen joutuu lähes aina sijoittamaan paikalle, joka ei ole tavanomaisen turbo- ja varsinkaan perinteisen PPV-tuulettimen tuoton kannalta edullisin. Leader NEO tuulettimien  paras tuotto saavutetaan, n.5 metrin etäisyydellä tuuletinaukosta ja se voidaan ilman merkittävää tuoton laskua sijoittaa 0,9 – 6 metrin etäisyydelle.

Leader NEO tuulettimia käytettäessä tuuletuksen sisäänvirtausaukon koko ei ole kriittinen ja suuntaus on helppoa – ”Point and Go”. Tulos on etäisyydestä riipumatta hyvä.

Kehittynyttä nopeudensäätö tekniikkaa käyttävien ESV-sarja tuulettimien tuotto voidaan sovittaa tuuletettavan tilan kokoon ja tuuletin soveltuu myös rajoitettujen tilojen jv-tuuletukseen, sekä tilanteisiin, jossa virransaanti on rajoitettu.

Kuljetuspyörät ovat suuret ja tuulettimen kulman karkeasäätö on automaattinen. Kuljetusmitat ja paino ovat tuottoon nähden markkinoiden alhaisimmat.

K9023230  Leader ES 230 sähkökäyttöinen savutuuletin

K9023230V Leader ESV sähkökäyttöinen portaattomasti säädettävä savutuuletin

Leader ESV230 NEO esite