Leader Park Fan 80

Markkinoiden tehokkain sähkökäyttöinen savutuuletin

Leader ja  moderni sähkö- ja turbiinitekniikka tuo tehokkaan savutuuletuksen suuriin sisätiloihin

    • leader esv parkfan savutuuletin

Leader ESV Parkfan 80 on tuotoltaan ja ominaisuuksiltaan täysin uudenlainen sähkökäyttöinen suurtehosavutuuletin. Nopeussäädettävä moottori käyttää uusinta taajuusmuuttajatekniikkaa, jonka ansiosta Parkfan tuulettimen teho-/painosuhde on sähköisissä tuulettimissa ainutlaatuinen

Leader ESV Parkfan 80 markkinoiden tehokkain sähkökäyttöinen savutuuletin on suunniteltu suurten liike- teollisuus- ja pysäköintitilojen tuulettamiseen sekä PPV-paineenkorotus että imevällä menetämällä. Kokonaistuotto on 85 700 m3/h ja ominaisuudet on suunniteltu suurten kauppakeskusten ja toimitalojen vaatimusten mukaan.  Parkfan 80 tuuletin on tarkoitettu helposti liikuteltavaksi vähemmän miehitystä vaativaksi vaihtoehdoksi raskaille hinattaville tuulettimille, joita ei normaalisti voi viedä lainkaan  sisätiloihin. 

Tuotto:    85 700 m3
Paino:     83 kg
Mitat:       710 x 720 x 678 mm

Käyttö:     portaaton nopeuden säätö  – uusi langaton kauko-ohjaus

Tuulettimen 7,5 kW moottorin suurin nimellistehontarve 16A 400V, mutta portaattoman tehonsäädön ansiosta tuuletinta voidaan käyttää tehokkaasti myös kaikkien pienempien kolmivaihde-generaattoreiden ja virransyöttöjen kanssa. 

Parkfan 80 tuulettimen paino on sähkökäyttöiselle tuulettimelle uskomattomasta tuotosta huolimatta ainostaan 83kg ja liikuttelua helpottavat suurikokoiset pyörät, tukeva automaatisesti lukittuva työntökahva sekä automaattinen käyttö- ja kuljetusasentoon lukittuminen.

Konemiehen ja tilanteen johtajan työtä helpottamassa on Parkfan 80 tuulettimessa on langaton kaukokäynnistin sekä toimintavalmiudesta kertova suurikokoinen vilkkuvalo.

Käyttökohteet:
-parkkihallit
-ostoskeskukset
-varastot
-teollisuuden tuotantotilat

 

    • leader parkfan suurteho tuuletin edited 1