Leader Pyros 3 liekinkehitin

Tehokas allaspalosimulaattori ympäristöystävälliseen sammutusharjoitteluun
– raskaaseen ammattikäyttöön

    • leader pyros 3 imagekuva väri

Leader Pyros 3 on paljon kouluttaville ammattilaisille suunniteltu liekinkehitin sammutuskoulutuksiin . Laitteisto on monipuolinen ja täydellisesti varusteltu ja kaikki komponentit täyttävät raskaan ammattikäytön vaatimukset.

Leader Pyros 3 nestekasuallas muutti markkinoille tulessaan sammutusharjoittelun pysyvästi. Pyros toi sammutuskoulutuksiin turvallisuutta, päästöttömyyyden sekä joustavuutta sekä paikan että ajan valintaan. Pyros on ammattilaisen ykkövalinta.

Pyros on varustettu erillisellä säätöpöydällä jossa on kahden kaasupullon liitäntä mahdollisuus. Liekinkorkeuden säätöalue on malliston laajin. Letkustot ovat takaiskuventtiileillä ja tukevarakenteisilla nestekaasukäyttöön suunnitelluilla kaksisulkuliittimillä varustettuja.

Lisävarustevalikoima sisältää tavanomaisten, roskakori, sähkömoottori ja TV-moduleiden lisäksi varusteet Aerosoli-räjähdyksen ja rasvapalon simulointiin. Liekinkorkeuden säätö on hyvin laaja ja mahdollista palotyyppien ja liekin käyttäytymisen realistisen simuloinnin.

Palon voi valita allaspalon tai suppeamman paloalueen välillä. Liekki ei ole herkkä tuulelle ja koulutus on mahdollista on myös talvisin.

Rakenne on kestävä ja helposti huolettavissa.  Pyörillä varustettu allas on helposti siirettävissä.