TFT Petrojet

”The industry standard”

Alhainen painehäviö – pitkä kantomatka – yksinkertainen huoltovapaa rakenne

    • tft petrojet vesitykki

TFT Petrojet vesitykki teollisuuden kiinteisiin asennuksiin tuottoalueille 900 – 4700 lpm, vesi, vaahto ja AFFF käyttöön.

TFT Petrojet on suunniteltu erityisesti raskaan teollisuuden, satamien ja terminaalien sekä alusten vesi- ja vaahtotykiksi raskaisiin olosuhteisiin, joissa vaaditaan äärimmäistä kestävyyttä ja luotettavuuta, kustannustehokkuutta sekä vähäistä huollontarvetta.

Käyttökohteet:
Teollisuuslaitokset ja Energiantuotanto
Satamat
Ratapihat ja terminaalit
Merenkulku
Sammutuskontit
Erikoisajoneuvot

Virtaustie on suora, erittäin väljästi mitoitettu ja turbulenttinen virtaus on vähennetty virtauksenohjaimilla. Tykin sisäinen painehäviö erittäin alhainen riittävä tuotto ja suihkun kantomatka on mahdollista saavuttaa tavanomaisia tykkejä alhaisimmilla putkistonpaineilla.
Laaja tuottoalue  – alhainen painehäviö – pitkäkantomatka – sisäänrakennettu sulkuventtiili
Petrojet tykki voidaan varustaa suurikokoisella erittäin väljästi mitoitettulla sisäänrakennetulla palloventtiillä, jonka käyttövipu selkeästi merkitty ja riittävän kokoinen kaikein vaikeimpiinkin käyttötilanteisiin. runko voidaan varustaa automaattisella tai manuaalisella tyhjennysventtiilillä.

Tykin laakerointi  ja pyörintäliittimet on tehty itsevoitelevilla huoltovapailla liukulaakereilla.

Tykki on sekä sisä- että ulkopuolelta korroosionkestäväksi käsiteltyä merivedenkestävää ja pinnoitettua anodisoitua kevytmetallia ja sen varusteet ovat haponkestävää terästä ja titaania.

Syöttöliitäntä NS 80 tai NS 100 PN 16 laipalla.

Suuttimen valinta käyttökohteen ja tarvittavan tuoton mukaan; Automaattiset sumukärjet, kiinteävirtauksiset sumukärjet, valittavalla vesimäärällä varustetut sumukärjet, sisäänrakennetulle vaahdosekoittimella varustetut sumukärjet tai vaahtoputket kohteen vaatimusten mukaan.

    • vesitykki teollisuuden asennuksiin