• rt x mallisarja
  • Previous
  • Next

PRT-XI PELASTAJAN ja ENSIHOITAJAN KÄÄNTÖVEITSI on kärjestä tylpällä ja sisäosasta teroitetulla koukulla ja puoliksisahalaitaisella terällä, sekä turvavyöleikkurilla varustettu pelastajan veitsi, joka soveltuu uhrille vaarattomaan vaatteiden avaamiseen, turvavöiden, köysien ja nippusiteiden katkaisimiseen. Veitsi avautuu yhdellä kädellä ja on varustettu lukituksella. Veitsi on valmistettu erittäin korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja varustettu tukevarakenteisella vyöklipsillä.
id: K9022035

PRT XII PALOMIEHEN KÄÄNTÖVEITSI PRT XII on tylpällä ruuvimeisselikärjellä varustettu puoliksisahalaitainen turvavyöleikkurilla varustettu ensihoitajan ja palomiehen kääntöveitsi.
Veitsi avautuu yhdellä kädellä ja on varustettu lukituksella. Veitsi on valmistettu erittäin korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja varustettu tukevarakenteisella vyöklipsillä.
id: K9022036

RT-I PELASTAJAN VEITSI      
RT-I on palolaitosten käyttöön tehty muunnos maailman kuulusta LL80 taisteluveitsestä. Helposti peukalolla avattava lukitus, jonka avaamisen jälkeen terä putoaa esiin ja lukittuu paikoilleen kun salpa suljetaan.

Koukkupäinen ja sahalaitainen terä soveltuu turvavöiden ja köysien sekä kaapeleiden katkaisuun tai verhoilujen auki leikkaamiseen. RT-I on varustettu esiin taittuvalla punontapuikolla, joka soveltuu käytettäväksi alkuperäisen solmujen avaamistehtävänsä lisäksi jäänaskaliksi. Veitsi kulkee helposti taskussa tai sammutuspuvun varustekoukussa. Rakenne on avattavissa puhdistusta ja huoltoa varten. Kahvaan on yhdistetty piikki ikkunoiden rikkomista varten. Korkealaatuinen ammattilaisen työkalu mukaan kaikkiin pelastus- ja sammutustehtäviin.

Malli TAC on ominaisuuksiltaan vastaava mutta kokonaan mattamusta.
id; K9022021