Rosenbauer Poly CAFS sammuttimet

Siirrettävät ja kiinteät CAFS-laitteet ammattilaisille

Rosenbauer Poly CAFS SL10 ja SL50 sekä Skid SL50-300 voidaan asentaa mm. paloautoihin, hybridi-yksiköihin sekä käyttää kiinteässä palontorjunnassa.

Poly CAFS SL50 on varustettu kahdella tukevalla, isolla pyörällä ja sitä voidaan kuljettaa helposti pitkiä matkoja. Ergonominen kahva tarjoaa erinomaisen pidon. Sammutusaineen määrän ollessa 55 litraa vettä, voidaan SL50 CAFS-sammutinta käyttää noin puolentoistaminuutin keskeytymättömään sammutushyökkäykseen.

Edut:

Siirrettävä, helposti kuljetettava sammutusjärjestelmä
Operointi myös käsineet kädessä
Letkun pituus: 20 m
Heittoetäisyys / korkeus: 16 m / 10 m
Virtausnopeus: 38 l / min
Käyttöaika: 86 s

Rosenbauer Poly-CAFS 50L sammutuskärry esite FIN

 

Poly Portex SL10 on yhtä kompakti kuin perinteinen sammutin, mutta ylittää perinteisen sammuttimen sammutuskapasiteetin moninkertaisesti. Kannettavaa CAFS-sammutinta voi operoida myös käsineet kädessä ja se toimii luotettavasti kaikissa tilanteissa. Sammutusaineen 10 litran vesimäärän ansiosta SL10 mahdollistaa keskeytymättömän sammutushyökkäyksen noin 60 sekunnin ajan.

Edut:

Kannettava, erittäin kompakti sammutusjärjestelmä
Voidaan operoida myös käsineet kädessä
Lisävarusteet mm. selkäreppu, kuljetuspyörät ja pistosuihkuputki
Heittoetäisyys / korkeus: 12 m / 8 m
Virtausnopeus: 11 l / min

Poly CAFS skid moduulit SL50-300 on saatavana useina muunnelmina. Moduulit voidaan sijoittaa liikkuvien laitteiden kannattimille, asentaa ulosvetoihin tai vaihtoehtoisesti asentaa pysyvästi ajoneuvoihin. Tämä tekee niistä ihanteelliset sekä kiinteään palontorjuntaan että integroitumiseen paloautoihin. Poly CAFS skid moduulit SL50-300 on saatavana viidessä eri koossa. Sammutusainesäiliöissä on 50-300 litraa vettä, mikä tarkoittaa, että voidaan saavuttaa jopa kahdeksan minuutin käyttöajat.

Edut:

Yleiskäyttöiset kompaktit järjestelmät
Sammutus vesi-vaahdotusaineseoksella tai pelkällä vedellä
Letkun pituus: 40 m
Heittoetäisyys / korkeus: 16 m / 10 m
Virtausnopeus: 38 l / min
Käyttöaika: jopa kahdeksan minuuttia