Resqtec Power Pusher

RESQTEC POWER PUSHER on rakenteeltaan mekaaninen tankolevitin.

POWER PUSHERia käytetään pelastusvälinesarjan levittimen tai monitoimityökalun kanssa tai siirtämällä sylinterin mekanismia käsin. POWER PUSHER asennetaan aluksi paikoilleen samalla tavoin kuin tavallinen tankolevitin. Käyttö aloitetaan asettamalla levittimen terät kiinni-asennossa sen rungon välissä olevaan hahloon/ siihen varattuun tilaan.

Levittimen teriä avaamalla tangon sylinteri alkaa liikkua kierreakselia pitkin kuten tankolevitin. Kun liike lakkaa, POWER PUSHER menee automaattisesti lukkoon. Tämän jälkeen levitin voidaan poistaa ja POWER PUSHER jää lukittuna kuorman alla paikoilleen. Vapautus tapahtuu rungon vapautuskehää kiertämällä, ja samaan aikaan taakkaa keventämällä. Tämä tapahtuu nostamalla sylinteriä taas vähän tai lyhentämällä sitä käsin kiertämällä.

Mikä tahansa markkinoilla oleva levitinmalli/merkki on yhteensopiva POWER PUSHER-rungon kanssa, mitään yhteensopivuus tai käyttörajoituksia ei ole.

Käyttöpaikkoja/ mahdollisuuksia on näin runsaasti tarjolla paljon. Iso mekaaninen akseliruuvi on erittäin varmatoiminen ja helppo käyttää, eikä sen käyttö sido erikseen akkuja/virtalähteitä. POWER PUSHER on edullinen tapa lisätä minkä tahansa pelastusvälinesarjan kapasiteettia.

Malleja on kaksi:

Pienempi PP25 / K9026137 ja isompi PP40 / K9026138

POWER PUSHER on yhteensopiva RESQTEC Profix tuentajärjestelmän lisäosien kanssa. Siihen voidaan liittää kaikki PROFIX järjestelmän kuusi eri tukipäätä, kolme eri jatkopalaa ja kolme eri mittaista PROFIX tukitankoa eri yhdistelminä. Näin saadaan monipuolinen valikoima eri käyttötarkoituksiin sopivia tuenta ja levitysvaihtoehtoja. Eri yhdistelmistä on erittelyt tuotteiden omissa esitteissä/ ladattavissa tältä sivulta.

Ladattavat tuote-esitteet:

RESQTEC POWER-PUSHER-PP25 esite FIN

RESQTEC POWER-PUSHER-PP40 esite FIN