RFC CAFS CUBE – pienessä koossa suuri sammutusteho

Operatiivisista taktisista syistä yhä useammat palokunnat haluavat käyttää paineilmavaahtoa eli CAFS ia. Autokanta olisi mahdollisuuksien mukaan varustettava nopeasti ja helposti. Rosenbauer CAFS Cube tarjoaa tähän uuden mahdollisuuden. Liikkuva CAFS voidaan asentaa pysyvästi tai väliaikaisesti olemassa oleviin tai uusiin paloautoihin. CAFS ratkaisua voidaan käyttää myös muihin liikkuviin ratkaisuihin kuten perävanut, maastoautot ja veneet.

Perinteisen moottoriruiskun ominaisuuksien lisäksi CAFS Cubessa on vaahtonesteen sekoitusjärjestelmä ja paineilmavaahtojärjestelmä, jolla voi tehdä märkää tai kuivaa paineilmavaahtoa.

 

 

 

 

 

 

 

RFC CAFS CUBE ohjaus tapahtuu digitaalisen LCS käyttöliittymän kautta. Sama looginen- ja helppo käyttöliittymä löytyy myös esim. Rosenbauer Fox 4 ja Fox S moottoriruiskusta.

CAFS Cube tuottaa 750 L / min vesimoodissa 10 baarin paineella, 600 L / min vaahtotilassa 6,5 baarilla ja 400 L / min CAFS-tilassa 6,5 baarilla. Märkää paineilmavaahto (vaahtoluku 4) syntyy jopa 1600 litraa minuutissa.

 

 

 

 

 

 

RFC CAFS Cube voidaan tyhjentää manuaalisesti oheisten venttiilien kautta.

Rosenbauer CAFS CUBE tekniset tiedot FI