Rosenbauer Beaver EFI moottoriruisku

Uusi Briggs & Stratton EFI V2 moottori

Rosenbauer Beaver on tehokas moottoriruisku, jonka teho/paino suhde on erinomainen. Uutena on Briggs& Stratton V2 EFI moottori.

Beaver ruisku on suunniteltu monipuoliseksi ja soveltuu tulva-  ja tyhjennus pumppauksiin, veden siirtoon, maanrakennus sekä kastelutarkoituksiin moottoriruiskujen perinteisten maastopalo- ja säiliöntäyttötehtävien lisäksi. Ruisku on varustettu kahdella 3″ venttiilillä jotka ovat saatavissa myös kääntyvänä. (Tehdastilaukset)

Tuotto EN 1028-2 mukaan 3 metrin imukorkeudella: 650 L/min@12 bar,  850 L/min@10 bar, 1150 L/min@ 6 bar ja 1400 L/min@4 bar

Normi: EN 14466 luokka PFPN 10 – 750
Nelitahtisen Briggs Stratton EFI  V2 moottorin ansiosta käyntiääni on hiljaisempi, polttoaineen kulutus alhaisempi ja toiminta-aika keskeytymätön. (kahdella polttoaine Jerry-kannulla)

Käyttö on helppoa ja imulaite on tehokas puoliautomaattinen öljytön lamellipumppu.

Pienet ulkomitat mahdollistavat Beaver moottoriruiskun sijoituksen erityyppisiin ajoneuvoihin ja alhainen paino helpottaa käsittelyä maastossa.

Levyrakenteinen kevytmetallinen kehikko suojaa ruiskua myös alapuolelta.

Beaver moottoriruiskun pumpun rakenne on suunniteltu läpäisemään epäpuhtauksia ja mutaista vettä ja ruisku soveltuu hyvin myös kylmiin olosuhteisiin.