Rosenbauer N100
2000-luvun suurtehoautopumppu

  • rosenbauer n100 suurteho autopumppu
 • Previous
 • Next

N100 on Rosenbauerin malliston tehokkain autopumppu, raskaisiin teollisuusautoihin, lentokenttäpaloautoihin tai suurtehopumppumoduleihin  ja sammutuskonttien pumpuksi.

Tuotto:
10 000 lpm / 10 bar säiliökäytössä  
  8 000 lpm / 10 bar 3 metrin imukorkeudella
14 000 lpm / 10 bar 5 bar:in palopostisyötöllä

Rosenbauer N100 on jokaista komponenttiaan myöten suunniteltu raskaaseen ammattikäyttöön ja vaativiin olosuhteisiin. Pumpun hyötysuhde on hyvä ja tehontarve tuottoon verrattuna kohtuullinen, mutta rakenne on silti hyvin väljä ja pumppu läpäisee ilman vaurioita jopa 10 mm halkaisijaltaan olevia partikkeleita.

Äärimmäisen tasainen tuottokäyrä lisää käyttäjien turvallisuutta, helpottaa konemiehen työtä ja vähentää kaluston kulumista. Paine muuttuu vain vähän kuormituksen vaihdellessa ja tekee suurituottoisen kattotykin ja raskaiden 3″ työsuihkujen samanaikaisen käytön turvallisesti mahdolliseksi.

Maailman tehokkain imulaite: Huipputuoton vaatimat 2 x 6″ tai 2 x 8″ imuletkut ja super-raskaisen teollisuusautojen hyvin monimutkaiset ja laajat putkituksen vaativat imulaitteelta ja automaatti-ilmaukselta ominaisuuksia, joita ei tavanomaisissa latteissa ole. Imulaitteen on samalla oltava erittäin tehokas ja pystyttävä luomaan nopeasti lähes täydellinentyhjiö; mutta oltava samalla toimintavarma myös silloin kun vesi on likaista ja ruosteista. Siksi N100 pumppuun on suunnilteltu täysin uusi täysautomaattine KAP 600 imupumppu jonka pystyy tuottamaan 0,975 alipaineen, mutta soveltuu käytettäväksi myös likaisella ja ruosteisella merivedellä.

Vaahdonsekoitin on erityisesti N100 pumppua varten asuunniteltu utomaattisesti tuoton mukaan säätyvä ja vastapaineesta riippumaton, yksinkertainen ja luotettava elektroniseti ohjattu, mutta perustoiminnoiltaa mekaaninen Foamatic E 600, jonka suurin vaahtoneste virtaama on 600 litraa minuutiss

 • Toiminta-alue
  200  – 10,000 Ltr/min
 • Huoltovapaa rakenn
 • Erittäin tarkka sekoitussuhde NFPA 1901 mukkan
  -0% / +30% (relatiinen); tai max. +1% (absoluuttinen)
 • Vaahdon imukorkeus
 • Vaahdon virtauksenmittaus