Rosebauer autopumput

tasainen tuottokäyrä
hiljainen käyntiään
EN 1028 normin täyttävät FNP 10-2000  – FNP 10/5000 palopumput

    • rosenbauer n35 autopumppu edited 1
  • Previous
  • Next

Rosenbauer autopumput

Rosenbauer NH-05 sarja, uusi ominaisuuksiltaan, ainutlaatuinen autopumppumallisto

Uudet Rosenbauer NH-25, NH-35 ja NH-55 mallit ovat ominaisuuksiltaan aivan uudentyyppisiä autopumppuja, jotka on suunniteltu helpottamaan ja tehostamaan palomiehen työtä.

Rosenbauer NH-05 sarjan pumpun tuottokäyrä on erittäin tasainen ja kulutuksen muutos aiheuttaa vain vähäisiä paineenmuutoksia. Pumppu on kullakin valitulla kierrosalueella lähes vakiopaineinen.

Tasainen tuottokäyrä helpottaa sekä konemiehen että sammuttajien työtä, vähentää kalustovaurioita ja helpottaa ulosottoon kytketyn generaattorin ja pumpun samanaikaista käyttöä. 

Uusien Rosenbauer pumppujen käyntinopeus on erittäin alhainen, hidas käyntinopeus alentaa ratkaisevasti melutasoa konemiehen paikalla.

Pumput täyttävät EN-1028-1 normin vaatimukset, tuottotestaukset normin EN1028-2 mukaan

FNP 10-2000  – FNP 10-5000 luokissa.

Mallit: 2500 – 5500 lpm / 10 bar-

Kaikki mallit ovat saatavissa myös NH-korkeapainepuolilla varustettuina:

Tuotto: Normaalipaine + korkeapaine puoli 400 lpm / 40 bar  FHP 40/400
 

Uudet Rosenbauer NH-05 sarjan pumput ovat korkeatuottoisia, mutta erittäin hidaskäyntisiä, hidas pyörimisnopeus tuo useita etuja joista yksi on hiljainen käyntiääni.

Rosenbauer pumput ovat tunnettuja hiljaisesta käyntiäänestään. Vaihdelaatikoton rakenne on myös teknisesti yksinkertainen ja lähes täysin huoltovapaa. NH-05 sarjan pumput voidaan toimittaa myös melusuoja koteloituna. Kotelointiin voidaan kiinnittää pumpun ja ajoneuvon muiden järjestelmien käyttötaulut.  

Käyttömukavuus ja ergonomia ovat Rosenbauer NH-05 sarjan ainutlaatuisia vahvuuksia. Pumppu jakosilta yhdistelmät ovat erittäin matalia.  Peräasennetuissa pumpuissa painelähdöt voidaan tuoda hyvin alas. Alas asennetut lähdöt helpottavat pumpun käyttölaitteiden saavuttamista ja parantavat konemiehen työturvallisuutta.

Jakosilta on täydellisesti modulaarinen. 3″ painelähdöt voivat olla takaiskulautas- tai palloventtiileitä. Painelähtöjä voi olla 2, 3 tai 4 kappaletta ja ne voidaan ryhmittää tilaajan vaatimusten mukaisesti käyttäen vakiokomponentteja. Pumput voidaan toimittaa käyttötaululla varustettuna, koteloituna tai ilman kotelointia ja käyttötaulua.

    • nh 55 autopumppu sivusta edited 1