Rosenbauer teollisuuspaloautot


Rosenbauer on integroitujen ratkaisujensa ja markkinoiden laajimman komponenttivalikoiman ansiosta maailman johtava teollisuuspaloautojen valmista jonka autoja käyttävät lähes kaikki maailman johtavat kemian, petrokemia ja lääketeollisuuden yritykset.

    • rosenbauer teollisuuspaloautot vaahtoauto puomisammutusauto
  • Previous
  • Next

Teollisuuspaloautot ovat kaikista sammutus- ja pelastusajoneuvoista teknisesti vaikeimpia rakentaa ja ominaisuuksiltaan monipuolisimpia. Lähes kaikilla käyttäjillä on useita erityisvaatimuksia joiden yhdistäminen samaan ajoneuvoon käytettävyyden ja toimintavarmuuden kärsimättä on erittäin erittäin vaativaa. 

Rosenbauer voi tarjota teollisuusautoihinsa maailman laajimman valikoiman sammutus-, vahingontorjunta ja pelastuskalustoa valmiiksi yhteensopiviksi  suunnitelluilla, valmistetuilla ja testatuilla komponenteilla ja teknisillä ratkaisuilla.

Teollisuuspaloautojen monipuoliset toiminnot asettavat hyvälle käyttöliittymälle, käytön selkeydelle ja ergonomialle erityisen korkeat vaatimukset.Yhteen autoon on yhdistetty usein vaahtoauto -, kemikaalintorjunta-auto ja raivausauto-ominisuuksia. 
 


Käytännössä koetellut komponentit:

Kaikki Rosenbauer teollisuuspaloautot suunnitellaan yhdessä tilaajan kanssa vastaamaan käyttäjän vaatimuksia, muttä käyttäen valmiita yhteensopivia tehdasvalmiita ratkaisuja joiden toimivuus ja luotettavuus on huolellisesti testattu ja käytännössä koeteltu.

Rosenbauer on maailman ainoa valmistaja joka pystyy tarjoamaan  käyttölaitteiltaan integroidun teollisuusauton jonka pumppu, vaahdonsekoitin, vesitykit, sammutuspuomit ja sähköntuottolaitteisto ovat yhden valmistajan yhteensopiva tuotteita.

    • raskas vaahto auto ja kemikaalitorjunta auto

    • puomisammutusauto ja hyrdomatic vaahdonsekoitin moduli copy