Rosenbauer UHPS CUTTEX

RFC CUTTEX -leikkausominaisuus on erinomainen lisä UHPS laitteeseen. RFC
CUTTEX antaa palomiehille mahdollisuuden lävistää erilaisia materiaaleja, kuten puuta, metallia, tiiltä ja betonia. Tämä mahdollistaa turvallisen sammuttamisen ilman, että palomiehen tarvitsee ensivaiheessa siirtyä palavaan kohteeseen sisälle. Sammuttaminen on turvallista ja helppoa mm. siiloissa, ilmanvaihtojärjestelmissä ja alakatoissa.

RFC CUTTEX on itsenäisesti toimiva laite, jonka käyttö ja asennus on yksinkertaista ja helppoa. Abrasiivijauhe lisätään korkeapainesuihkuun peitsen lippaan kautta. Lipas on nopea vaihtaa uuteen ja jatkaa leikkaamista. Laitetta voidaan käyttää myös ilman jauhetta normaalin UHPS laitteen tapaan ja lisätä sammutustehoa parantavaa vaahtonestettä portaattomasti 0-6 % välillä. RFC CUTTEXISSA abrasiivijauhe ei kulje korkeapaineletkun läpi ja tämä rakenne pidentää käyttöikää ja estää kalliit huoltokustannukset. Abrasiivijauheen käyttö peitsen lippaassa sekä vaahtonesteen sekoitusjärjestelmä tekee tästä sammutuslaitteesta erinoimaisen ja turvallisen sammutusjärjestelmän erilaisiin vaativiin tehtäviin.

RFC CUTTEX leikkaavasta sammutuslaiteesta on kaksi erilaista versiota. RFC CUTTEX on itsenäisesti polttomoottorista voiman saava leikkaava sammutusjärjestelmä. Vetolevyn avulla asennus onnistuu mihin tahansa paloautoon tai perävaunuun. Laite on myös helppo siirtää ajoneuvosta toiseen. 180 baarin tuotto antaa hyvän leikkaus- ja sammutustehon.

RFC Cuttex leikkaava UHPS laite esite FIN

RFC CUTTEX XL on hydraulinen (tai PTO) järjestelmä, joka saa voiman ajoneuvon hydrauliikasta. Tehon tarve on > 35 kW. Laitteen asennus vaatii polttomoottoria enemmän, mutta maksimaalinen leikkausteho saadaan 300 baarin paineella.

RFC Cuttex leikkaava UHPS XL PTO esite FIN