• kulmala teho esa traktoripumppu

Teho Esa traktoripumppu

Teho Esa TR on tehokas automaattisella imulaitteella ja vaihdelaatikolla varustettu palopumppu, joka voi käyttää voimanlähteenään  mitä tahansa maataloustraktoria, jossa on voimanulosotto.  Teho Esan tuotto on kytkettynä 1000 rpm voimanulosottoon 1100 L/min @ 10 bar tehontarve on noin 30 kW.

Teho Esa on kehitetty erityisesti metsäpalojen ja turvesoiden sammutukseen. Sen yleisin asennustyyppi on sammutuskäyttöön rakennettu säiliöperävaunu, mutta se on saatavilla myös varustettuna omalla seisontajalustallaan. Teho Esa TR -pumppua saa myös ajoneuvoasennuksiin soveltuvalla vaihdelaatikolla varustettuna. Välityssuhde ja pyörintäsuunta voidaan sovittaa tilaajan kaluston ja alustan mukaan.

Automaattisen imulaitteen ansiosta käyttö on helppoa ja onnistuu vain lyhyen käyttökoulutuksen jälkeen. Kulmalan automaattinen imulaite käynnistyy välittömästi kun pumppu kytketään päälle ja imutoiminta lakkaa automaattisesti kun paine pumpussa on noussut yli kahden bar:in.

Säiliönasennuksiin pumpua toimitetaan myös ilman imulaittetta.

Pumpun varustelu tehdään asiakkaan tarpeisiin soveltuvaksi. Vakiona se on varustettu kahdella 3” takaiskulautasventtiilillä ja 4” imuaukolla. Säiliöasennus mallit voidaan tilata varustettu imupuolen laipalla tai 4″ letkukaralla tai halutun normin mukaisella 4″ imupikaliittimellä.

Pituus 635 mm
Leveys 480 mm, asennuksesta riippuen
Korkeus noin 550 mm, asennuksesta riippuen
Paino 78 kg