TFT PRO/pak kevyt vaahdonkehitin

Kaikki palotyyppit – kaikki vaahtonesteet – kaikki sekoitusuhteet 0,1 % – 6% – kaikki vaahtoluokat

    • tft pro pak vaahdonkehitin

Suojavaahdotus alle 60 sekuntia! TFT PRO/pak.

TFT:n  PRO/pak on kevyt ja nopeasti käyttöönotettava ammattilaisen ensi-iskun vaahdonkehitin kaikentyyppisiin paloihin ja kaikille vaahtonesteille. Pro/PAK sopii sekä sammutusautoihin että teollisuuteen. PRO/pak soveltuu käytettäväksi monitoimi-, A/ B ja AFFF ja AFFF-AR -vaahdotteiden kanssa käytettäväksi, mukaan lukien korkeaviskositeettiset alkoholipalovaahtonesteet.

PRO/pak yksikön vaahtonestesäiliön tilavuus on 10 litraa, jolla saavutetaan 45 l/min/7 bar virtauksella noin 7 minuutin käyttöaika ja voidaan tuottaa 12-15 m keskivaahtoa. Uudelleen täyttö on suuren siivilällä varustetun täyttöaukon ansiosta helppoa ja mahdollista tehdä jopa käytön aikana.

PRO/pak sekoitussuhteen säätö voidaan tehdä kahdella alueella. B-alueella nestepaloja varten säätö voidaan tehdä välillä 1-6 % ja sammutettaessa esimerkiksi maasto- tai roskalaatikkopaloja, voidaan valita A-alue, jolloin sekoitussuhde on 0,1-1

PRO/pak vaahdonkehittimen käyttökelpoinen painealue on erittäin laaja. Syöttöveden paine voi vaihdella välillä 4-30 bar toiminnan häiriintymättä. Yksikön mukana toimitetaan sekä keski- että raskasvaahtoputki. Kompaktin rakenteensa ja tasaisen laajan pohjansa ansiosta se on helppo sijoittaa sammutusautoon. Vaahtoputket ja letku ovat pikaliittimillä varustettuja ja kulkevat kätevästi omissa kiinnikkeissään.

PRO/Pak voidaan purkaa ja puhdistaa täydellisesti ilman työkaluja. Takuuaika 10 vuotta.

TFT PROpak vaahdonkehitin esite tästä
https://vimeo.com/301274143