Vahintorjunta- ja kemikaaliautot


Rosenbauer kemikaalintorjunta-autoissa saat täyden hyödyn valmistajan kymmenien vuosien kokemuksesta vaativasta vahingontorjunnasta ja asiakkaiden tarpeiden mukaan kehitetyistä integroidusta järjestelmistä.

    • rosenbauer vahingontorjunta autot

Teollisuuden ja tukkukaupan kemikaalivarastot ovat siirtyneet yhä enemmän pyörille ja lisänneet vaarallisten aineiden meri- ja maatiekuljetusten määrää. Rosenbauer Kemikaali- ja vahingontorjunta-autot ja niiden ratkaisut on suunniteltu täyttämään paitsi erikoistuneen kemianteollisuuden myös kunnallisten pelastuslaitosten monipuolisesti vaativien uhkien tarpeet.

Vahingontorjunta-ajoneuvojen vaatima hyvin monipuolinen varustus edellyttää tavanomaista parempia ja helpommin käytettäviä hyllyjärjestelmiä ja opitimaalista tilankäyttöä.

Rosenbauer kemikaaliautot voidaan rakentaa kiinteiden hyllyjärjestelmien, moduleiden ja pyörillä varustettujen varasto- /kuljetuskärryjen yhdistelmäksi. Rosenbauer kemkaalintorjunta-autot voidaan varustaa tarvittavin sähköntuottojärjestelmin, kiinteällä ja siirettävällä, pumppukalustolla, nosto ja siirtokalustolla sekä paineilmatuotolla. 

Teollisuudessa ja suurissa kaupungeissa usein paras ratkaisu voi olla omalle alustalle rakennettu  erikoisajoneuvo, mutta usein oikea ratkaisu on itsenäiseen toimintaan pystyvä ulkoisista voimalähteistä riippumaton vaihtolavakontti. Mitkä tahansa kemikaalintorjunta tarpeesi ovatkin, Rosenbauerilla on niihin oikea käyttöönne soveltuva ratkaisu.
 

    • kemikaaliautot ja vahingontorjuntakontti tokeva kontti