NT Hybrid nostotyynyt

NT Hybrid tyynyn monien ominaisuuksien ja suorituskyvyn takana on sen muotoilu. Pyöreän tyynyn keskelle sijoitettu kiinteä teräslaippa takaa pelastajalle vakiokokoisen ja kiinteän nostopinnan koko noston ajan. Laajennettu nostoala ja napa-alue muuttavat perinteisten tyynyjen rajoitukset vahvuuksiksi ja helppokäyttöisyydeksi. Suuri ja vakioitu noston pinta-ala tuottaa parhaan mahdollisen nostokapasiteetin kaikilla nostokorkeuksilla. Tyynyn muotoilun ansiosta sillä voidaan nostaa hyvin erilaisia kappaleita kuten pieniä pistekuormia, akseleita tai palkkeja.

NT-tyyny pystyy hyödyntämään vain 10–15 % kosketuspinnalla kappaleeseen koko 100 % nostovoiman.

Erityinen ominaisuus NT Hybrid-tyynyillä on mahdollisuus lukita ne toisiinsa keskilinjasta. Kiinteän laipan keskialueen kautta tapahtuva lukitus antaa nostoon luotettavan ympäristön, kun tyynyjen voima kohdistuu yhteen lukittuna aina samaan pisteeseen, ja kaksi tai kolme yhteen liitettyä tyynyä seuraa samaa liikerataa koko noston ajan.

Tyynyjen laippaan voidaan kiinnittää erillinen Power Plate suojalevy, jonka päällä oleviin uriin voidaan sijoittaa lukkoon RESQTEC CRIBBLOCK tukipaloja. Tukipalojen ja tyynyjen yhteiskäytöllä saadaan aikaan laajempia nostopinta-aloja, suojataan tyynyjä , ja korotetaan tyynyjen nostokorkeutta petaamalla tyynypinoja kohteen alle. Samaa levyä voidaan käyttää myös PROFIX MAX tukitangon jalustana.

Tyynyjen maksimi käyttöpaine on 12 bar, varmuuskerroin kaikilla laitteiston osilla on 1:4 eli nelikertaisesti maksimi täyttöpaine. NT HYBRID nostotyynyjen ohjain voidaan liittää yhteen PROFIX MAX tukitankojen ohjaimen kanssa, käyttäjä voi näin kontrolloida tehtävää paineistamalla tukitangot ja nostamalla tyynyt samasta pisteestä. Yhteensopiva, integroitu kalusto; NT-tyynyt , Profix-tukitangot ja Cribblock tukipalat antavat luotettavan kokonaisratkaisun pelastustehtäviin

Tyynyn runko on valmistettu vahvistetusta Kevlar-verkosta, jossa 25 kerrosta kevlaria on päällystetty luonnonkumilla. Tämä tekee rakenteesta turvallisen, eikä se purkaudu tai repeä äkillisesti.

Käyttölaitteiden letkut ja liittimet ovat kaikissa laitteissa yhteensopivia turvaliittimiä.

 

RESQTEC NT HYBRID esite FIN

RESQTEC NT HYBRID tyynysarjat

Linkki valmistajan sivulle ENG