Rosenbauer Heros Titan

Markkinoiden parhaiten säädettävä sammutuskypärä

Esittelyvideo tästä

Rosenbauer TITAN esite

HEROS-titan-certificate_EN

Hyväksynnät:

EN 443:2008-02  sammutuskypärä

EN 16471:2015 pelastus- ja raivaus

EN 16473:2015 maastopalot

ISO 16773:2011 Maastopaloissa käytettävät suojavarusteet

EN 14458:2004 Silmäsuojat

EN DIN 58610  Paineilmalaitteiden kasvo-osat

Rosenbauer Heros Titan on uusien materiaalien ja huippusuunnittelun ansiosta kilpailijoitaan ja vanhempia malleja kevyempi, ulkomitoiltaan pienempi, mutta lujempi ja turvallisempi.

Titan-palokypärän suunnittelun lähtokohtana on ollut tinkimättömän turvallisuuden lisäksi, käyttömukavuus, yksinkertainen, mutta monipuolinen säädettävyys ja helppo huolto.

Täydellinen säädettävyys: Säädöt kattavat kaikki suunnat ja säädöt ovat tehtävissä kypärää purkamatta. Titan kypärän painopiste ja kuoren suhde sisäosiin on säädettävissä. Monipuoliset säädöt helpottaa myös pikakiinnityskasvo-osan istuvuuden ja tiiveyden säätöä. Kypäräkokoa säädetään ulkopuolisesta säätöruuvista vaikka sammutuskäsineet kädessä. Pannan korkeutta voidaan säätää ja tehdä karkea säätö koossa 49 – 67. Leukahihnaston asento ja paikka on säädettävissä. Paineilmalaitteiden ulkopuolisen pikakiinnityksen kiinnityskorvakkeille on pituussäätö.

Heros Titan kasvo- ja silmäsuoja: EN 14458:2004 hyväksytyt kasvosuojat ovat optisesti erittäin korkealuokkaisia, iskunkestäviä, naarmuuntumattomia  ja eivätkä muuta muotoaan kuumuudessa. Silmäsuojan käyttö on mahdollista myös silmälaseja käytettäessä. Kasvosuoja on saatavissa kullattuna ja silmäsuoja tummennettuna.

Heros Titan kypärä kuori edustaa  sekä muodoltaan että materiaaleiltaan teknologian huippua, lujan komposiittimateriaalin ansiosta paino on vain 1,3 kg. Kuori on entistä vahvempi ja näkökenttä muita vastaavia kypäröitä laajempi ja paineilmalaitteiden kasvo-osan pukeminen ja riisuminen helppoa, eivätkä pikakiinnikkeet osu kypärän kuoreen.

Pieni ulkoa  ja suuri sisältä: Huolimatta kypärän pienistä ulkomitoista yksi kuorikoko kattaa koot 49-67. Vain yksi koko helpottaa varusvaraston hallintaa ja hankintoja.

Heros Titan kypärän huolto on helppoa. Kypärässä on vain kymmenen osaa ja sisäosa on irroitettavissa kuoresta käsin ilman työkaluja. Kaikki kypärän osan ovat konepestävissä. Kaikki osat ovat numeroituja ja niihin on merkitty valmistuspäivämäärä.

Heros TITAN sammutuskypärä tekniset ominaisuudet

Heros Titan Atex-valaisin  valoteholtaan säädettävä (3-osainen) helposti kiinnitettävä ja irrotettava tehokas LED-valaisin jonka valoteho on on max: 120 Lumen ja paloaika 4 – 12 tuntia. Suojausluokka IP66 Atex luokka ExII 2 G Ex ib IIC T4Gb.

Rosenbauer Heros Titan värit:
Titan kypärää on saatavana 11 erilaista väriä. Uutuutena Huomio-Keltainen väri, johon on lisätty jälkivalaiseva ominaisuus.

 

Rosenbauer Heros Titan lisävarusteet:

K9506111 Titan yleisadapteri:

  • Valaisin- tai mikrofonikiinnikettä varten.
  • Voidaan kiinnittää sekä oikealle, että vasemmalle puolelle kypärää.

K9506112 Streamlight valaisinkiinnike Titan kypärään.

  • Sopii Titan yleisadapteriin (K9506111)
  • Streamlight valaisimet Polytac, 4AA

K9506110 Savox HC_1 adapteripari (oikea, vasen)

  • Sopii Savox kuulokkeeseen.
  • Kiinnitys suoraan Titan kypärään